Bel 0624531656

Gratis adviesgesprek

Werkwijze

Begeleiding van intake tot oplevering. Daarna blijven we optimaliseren, adviseren en aansluiten bij de klantbehoeften.

intake kopje koffie

INTAKE

Voor ons is het het belangrijk zoveel mogelijk informatie te vergaren tijdens de intake en daarom komen we graag bij u op locatie. Een duidelijk beeld van jullie organisatie geeft ons de mogelijkheid met een frisse en vernieuwende blik aan de slag te gaan.

De intake is wellicht het belangrijkste onderdeel van het gehele proces. Hier zetten we samen de doelen uit die we willen behalen. We gaan ervoor zorgen dat alle neuzen dezelfde kant op staan, en ieder van ons weet wat hem te doen staat om er een succes van te maken. Voor ons is het het belangrijk zoveel mogelijk informatie te vergaren en daarom komen we graag bij jouw op locatie. Een duidelijk beeld van jullie organisatie geeft ons de mogelijkheid met een frisse en vernieuwende blik aan de slag te gaan. Wij bekijken jullie organisatie door de ogen van jullie klanten, waar is jouw klant naar op zoek? Maar ook belangrijk wat wil je als organisatie uitstralen en waar wil je naartoe in de toekomst. We bekijken wat de concurrentie doet en waar we onderscheidend in (kunnen) zijn. Zo zien we de zwakke en sterke punten van je onderneming en passen hierop onze strategie aan. 

 

Ontwerp-lineaal

ONTWERP

Wij zijn echte realisten : wanneer een standaard template werkt, maken we het niet moeilijker en duurder dan nodig. Geen extra kosten voor een duur op maat ontwerp.

Aan de hand van de intake komen wij met een ontwerpvoorstel, wij werken vaak vanuit een template omdat dit verschillende voordelen heeft. door het gebruik van deze templates kunnen wij zeer snel opleveren en de kosten zijn veel lager. Maar dan wel met het behoud van kwaliteit werken wij alles af tot in perfectie, wij zijn dus echte kwaliteitsbouwers. Wij gebruiken nieuwe technologieën en toepassingen om zo de perfecte match te creëren. Zo streven wij naar  het allerbeste resultaat en een echte win – win situatie. Geen mooie woorden maar mooie resultaten.

CONCEPT

Wij ontwerpen websites vanuit het oogpunt van jouw websitebezoekers en hoe google deze registreerd. Gebruiksvriendelijk en duidelijke ontwerpen voor een ieder toegankelijk.

In het concept komen alle wensen terug en is de ruwe opzet van de website duidelijk te zien. Om de bezoeker aan de hand te nemen naar een doel gaan we de indeling van iedere pagina bepalen. De website wordt ingedeeld en krijgt alle elementen van logo tot social media links, alles op een weloverwogen en strategische plek. Wij ontwerpen vanuit het oogpunt van de klant, waar is hij naar op zoek en hoe kan hij het beste geïnformeerd worden. Hoe halen we hem over om jouw product of dienst af te nemen. we bepalen hoe we jouw bezoekers het langste vast houden op jouw website. we voegen organogrammen, productvideo’s, bedrijfsfilms, prijslijsten en waardevolle teksten toe om hem te voorzien van alle benodigde informatie. houden we jouw bezoeker lang vast dan dan vinden zoekmachines dat ook top. zij registreren ook het gedrag van jouw bezoekers en bepalen aan de hand hiervan jouw rankings in de zoekmachine. met andere woorden wij bouwen websites met verstand, rekening houdend met de gebruiker en de zoekmachines. zo behalen we samen het optimale resultaat.

REALISATIE

Maecenas tincidunt orci ultrices, placerat ipsum nec, malesuada nisi. Proin bibendum urna sed purus vestibulum maximus.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer eget nisi vel dolor mattis auctor a sit amet ligula. Donec congue consectetur auctor. Fusce ligula ligula, congue nec tortor nec, bibendum laoreet nisi. Nullam tincidunt blandit elit. Integer luctus leo convallis rhoncus ultricies. Morbi ornare interdum nulla, ac efficitur metus consequat id. Aliquam lectus nunc, luctus et mauris ac, ultricies iaculis ex. Nam pulvinar lacus at consequat cursus.

CHAMPAGNE

Trek de champagne maar open, duw die bossche bol naar binnen of geniet samen van een lekker stukje vlaai!

Nadat de website volledig gerealiseerd, functioneel en gevuld is nodigen we jouw uit. Hierin presenteren we de nieuwe website of dienst. Een mooi moment natuurlijk. En dat doen we onder het genot van een heerlijk glaasje champagne, lekkere bossche bol of heerlijk stuk vlaai.

EN DAN

Een website is een continuerend product. Ook die van jouw. Wil je succes behalen en behouden, dan zullen we samen blijvend optimaliseren. 

We zijn klaar met het maken van je website en de champagne heeft gesmaakt. We gaan samen op zoek naar meer succes. een website is een continuerend product en dus stopt het werk voor ons nog niet. We zetten nieuwe doelen en die gaan we samen met jouw bereiken. Wij blijven constant bezig met bijvoorbeeld Een hogere positie in Google, het opzetten van betaalde advertising, we voeren updates door aan de software van je website, we schrijven nieuwe teksten, komen met verfrissende verbeteringen, creëren landingspagina en ga zo maar door. we blijven vernieuwen . Door middel van Google Analytics en Hotjar houden we je bezoekers nauwlettend in de gaten om ze daarna op hun behoefte te kunnen bedienen. we zorgen ervoor dat jouw onderneming het succes blijft behouden.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij reageren zeer snel op uw bericht.

12 + 1 =

Adres

De bark 8
5247LB Rosmalen

Telefoonnummer

0624531656

Email

info@letsmakeit.nl